BLOG BARU

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA KE BLOG BARU KAMI.
1.KLIK DISINI.


Saturday, September 27, 2008

Pengerusi dan JKKK kpg Rahmat

Kg Kurnia/Kpg Rahmat.11pagi.

org ramai sedang mendengar ucapan pemimpin.

Seramai 200 orang dari fakir miskin dan anak yatim menerima Bantuan sempena Aidil fitri, hasil usaha dari Pengerusi dan Jkkk Kpg Rahmat yang berjaya mencari penyumbangan2 untuk program tersebut.

Dalam ucapan YDP yang mewakili YB Roslan ,tiada diskriminasi ,tiada K`jaan Boneka,jangan mempercayai hasutan dan fitnah2 yang war-warkan oleh pihak pembangkan diNegeri Perak tegas Ust Nordin Jaafar.
Turut hadir dalam majlis itu,YB Tai,Penghulu Taiping dan Para penyumbangan seperti dari Nonya Manis sdn bhd.
YDP turut merakamkan ucapan terimakasih dari pihak PAS Kawasan kerana atas daya usaha Pengerusi dan JKKK, majlis seumpama ini berjaya diadakan buat pertama kalinya di KPG ini.

Saudara Jamil yang ditemui turut ucapkan ribuan terimakasih pada pihak JKKK dan pihak PAS Cawangan yang berjaya menganjurkan majlis ini ,dimana sebelum ini walaupun mereka digolongkan sebagai fakirmiskin tapi dinafikan sebarang bantuan dari pihak JKKK sebelum ini .

Sementara itu Ketua Kampung sdr Yahya Sidik merakamkan jutaan terima kasih kepada para penyumbang , YB Roslan dan YB Tai diatas sumbangan dan kerjasama yang diberikan oleh mereka-mereka yang terbabit,Jazakullah khairan kasirah.

ydp menyampaikan sumbangan bagi pihak YB Roslan

baspas:

0 comments: