BLOG BARU

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA KE BLOG BARU KAMI.
1.KLIK DISINI.


Monday, May 5, 2008

Urus Kemenangan Dengan Baik

Taiping- "Penduduk Parlimen Bukit Gantang kini seperti orang Kelantan"kata Ketua UPU
Ayer Kuning,DUN Changkat Jering.
Pengundi Bukit Gantang boleh menerima sesiapa sahaja wakil mereka.Malah pengundi memilih Haji Roslan Shaharum tidak Bendahari UMNO Malaysia ,Dato Seri Azim Zabidi atau pun calon BEBAS M.Murganan.

"Bagi kami, calon luar tidak penting, yang penting pemberian perkhidmatan,tawaran perkhidmatan dan merasai kepayahan hidup rakyat." kata Ketua UPU Air Kuning lagi.Pengundi
Bukit Gantang merangkumi nelayan,petani,pekerja swasta,peniaga,penjaja dan kakitangan kerajaan.

Mengurus kemenangan amat sukar ,berbanding sewaktu kita tidak ada apa.Justeru itu kita sebagai petugas parti perlu bergerak mengikut bahasa semasa. " Guna bahasa semasa" kata Ustaz Nasharudin semasa merasmikan Muktamar Muslimat Negeri Perak baru-baru ini.


" Harapan kami ,agar Hj Roslan berperanan penting di Sidang Parlimen". ujar Shaharudin."Mulakan perbahasan dari mula,jikalau tidak susah untuk berhujah pada bila-bila masa di parlimen"kata Shaharudin, yang juga Setiausaha JPK Kawasan Bukit Gantang.


abdulrahman 5.10pm

1 comments:

bakaq a.k.a ~penarik beca said...

Assalamu'alaikum wr wb

Harap layari Parliament News.

Juga, ada latest updates dari blog MP dan Adun PAS yg saya jumpa dia punya feed dan boleh dibaca oleh Google Reader dalam blog saya (di sidebar paling kanan bawah iklan). Yg saya tak jumpa dia punya feed yg boleh dibaca oleh Google Reader, tak upaya la...

Tapi tak payah pautkan (link) blog saya di blog anda sebab blog saya blog beracun.

Blog saya yg mungkin tidak beracun (mungkin) ialah Malaysiakita yg mengandungi updates terkini dari blog-blog lain.

Wassalam.